11-01-06

Wat nu?

Het 'nieuwe' frequentieplan, dat sinds mei 2004 loopt, moet mogelijk naar de prullenbak

De RTB heeft het plan en de besluiten bij de Raad van State ter discussie gesteld. De RVS zou nu een aantal besluiten -geheel of gedeeltelijk- opgeschort hebben.

RTB betwist het plan en daarbij mogelijk gepaard gaande storingen. Volgens de Walen heeft Vlaanderen overigens de procedure van het BIPT niet integraal gevolgd, zoals wettelijk voorgeschreven.
De RTB heeft voorlopig ook nog geen officiele reactie gegeven. Of de opschorting van de besluiten weerklank heeft, is nog even afwachten.

Man, man , man, miserie miserie...


14:26 Gepost door Diederik | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

RTB? De juiste afkorting is RTBF,
ik meen dat RTB net zoals BRT als een tijdje in onbruik geraakt is.
Het nieuws is overigens niet nieuw, alleen de uitspraak komt voor sommigen als bij verrassing. De verrassing weegt emotioneel sterker door dan het nieuwsgehalte, in deze.

Tom

Gepost door: Tom Decouttere | 11-01-06

Où sont les bananes? On les trouves en Belgique! Een pure schande! Eindelijk werd er een kader geschapen aan de private sector om de VRT met alleszins gelijkere middelen te beconcurreren... En wat gebeurt er: de chaos is in het land, dankzij de stugge houding van onze "bevriende" landsgenoten. Zij mogen ongestoord illegale stations de ether insturen, en al jarenlang de Vlaamse radiostations storen, maar o wee dat ze eens in dialoog moeten gaan... Man man man, I'm ashamed to be a Belgian! Eerst de uitspraken van Mary, nu de "wetteloosheidsstelling" van vrijwel alle commerciële Vlaamse radio's... Waar eindigt dit?! Een mens vraagt zich af wat België nog voorstelt: een donkerrode bananenrepubliek waarin corruptie, onkunde en Waalse onverdraagzaamheid zegevieren!

Gepost door: radioman | 12-01-06

De commentaren zijn gesloten.