30-01-07

Stukje persbericht.

 

PERSBERICHT 30/1/07

Radio Magdalena weer helemaal terug!

 

 

Radio Magdalena, Vlaanderens eerste oldiesradio is vanaf 1 februari weer helemaal terug.

 

De zender startte haar uitzendingen in 1999 op de kabel. Sinds enige tijd kan je het radiostation digitaal ontvangen via het internet. Radio Magdalena maakt deel uit van het digitale platform 'Radiobox'.

 

Magdalena brengt een onafgebroken muziekstroom uit de jaren '50, '60 en 70 en is daardoor uniek in haar soort.

 

 

Nieuwe website en programmering

 

 

Vanaf 1 februari lanceert de zender een volledig nieuwe website www.radiomagdalena.be met daarop tal van mogelijkheden voor de luisteraars.

 

Interactief

 

Zo wordt het mogelijk om interactief platen aan te vragen en je eigen programma samen te stellen. De site herbergt tevens een volledige pop-encyclopedie van artiesten die gehoord worden op Magdalena.

Maar er is meer, zo kan je liedjesteksten opvragen van gelieerde artiesten, een duik in de popgeschiedenis nemen of praten met anderen over de muziek.

Een uitgebreide playlist laat je weten wat er te horen is of wat je gehoord hebt op Magdalena.

 

Programma's

 

"Het is de bedoeling dat we de muziek voorrang geven op het gesproken woord", zegt Tim Peeters, verantwoordelijke Vormgeving. "Elke avond zenden we 'Het Goede Doel' uit. Daarin kan je zelf interactief je plaat aanvragen.  

In 60's @ 6 staan de jaren '60 dan weer centraal, vanaf 19u zenden we 'Popcornmuziek' uit", aldus Peeters.

 

Nieuws

 

Met Magdalena blijf je ook op de hoogte van de actualiteit met dagelijks tussen 6 en 19 uur (weekend 9 tot 19 uur) op het uur nationaal en internationaal nieuws en een weerbericht.

 

Frequentie

 

Aangezien Radio Magdalena een digitaal radiostation is, is er geen frequentie. Luisteren kan wel via de pc. Dat kan via http://www.radiomagdalena.be en is volledig gratis.

 

 

Zo, een stukje uit het persbericht wat vandaag de deur uit gaat. 

15:37 Gepost door Diederik in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Radio Magdalena De nieuwe site van Magdalena is echt wel tof. Klein minpuntje: als je op de hoes klikt krijg je de tekst, maar begint de zender dubbel te spelen. En als de bitstream een ietsie pietsie opgetrokken zou kunnen worden, zijn we van die metalige klank verlost. Voor de rest niets dan lof!
Keep up the good work.

Gepost door: Danny | 20-02-07

De commentaren zijn gesloten.