30-11-07

Vlaanderen 1 ontkent overeenkomst over 'Nostalgie'

Er is nog geen beslissing genomen over de naam van de derde landelijke commerciële radio in Vlaanderen. Dat zegt algemeen directeur Dirk Guldemont van vennootschap Vlaanderen 1. Hij ontkent daarmee het bericht op de website Pub.be. Daarin staat dat Vlaanderen 1 zou kiezen voor de roepnaam Nostalgie. In Wallonië is Radio Nostalgie ook al actief.

Nog geen overeenkomst
Vlaanderen 1 is de voorlopige naam van de samenwerking tussen provinciale radio's in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en West-Vlaanderen. Uitgeverijen Concentra en Corelio richtten de vennootschap samen op. Pub.be schrijft ook dat Vlaanderen 1 een overeenkomst heeft gesloten met Contact Vlaams-Brabant en suggereerde dat er komende maandag contracten over de naam en Contact Vlaams-Brabant getekend zouden worden. "Het is totaal onjuist dat er maandag contracten worden ondertekend en we hebben Contact Vlaams-Brabant niet overgenomen", zegt Guldemont.

Nog geen reclameregie
Volgens Pub.be zou begin volgende week ook de beslissing vallen over de reclameregie. De voorkeur zou uitgaan naar IP omdat die regie ook Nostalgie in Wallonië commercialiseert. "Ook dit klopt niet", zegt Guldemont. "Er is nog niets beslist." Guldemont voegt er nog aan toe dat de nieuwe landelijke commerciële radio in januari 2008 start. (belga/tdb)

12:08 Gepost door Diederik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.