16-02-09

Joost heeft het geweten : Exit Arrow?

Sinds Willem Van Kooten (Joost Den Draayer) er geen geld meer instopt, is het van kwaad naar erger gegaan met Arrow Classic Rock. Het ziet er naar uit dat de stekker er definitief uitmoet.

Arrow is van radiodier Ad Ossendrijver. Hij bouwde de afgelopen jaren een classic rockformat uit op de Nederlandse markt. Eerst op de middengolf, later op een fm-kavel, gekocht van SBS (Caz). Het rockformat werd samen met Van Kooten in de markt gezet, als een antwoord op het 'slijmerige skyradio'.

Daarnaast kreeg men ook het jazz-kavel toegewezen. Toegegeven, die zender heeft het altijd erg moeilijk gehad om van de grond te komen.

Arrow bezit ook de exploitatierechten op de naam Caz en heeft voor 33 000 euro de beschikking over een 20kwatter op 828. Het Agentschap Telecom heeft nu gemeld, dat als er geen rechten voor de 'huur' van de frequenties betaald worden, alles uit gaat op 11 maart. Eerder ontkende Ossendrijver nog de geruchten dat er betalingsachterstand zou zijn. De achterstand zou een 8 900 000 euro bedragen.

Mogelijk vervolgt dit avontuur dus terug waar het allemaal begon: op de middengolf.

15:35 Gepost door Diederik in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |